עוף! עוף!

אני בבית. אמורה ללמוד. עברו כמעט חודשיים, נשארו עוד 4. לא כיף.

כמה היה מתאים לי היום יום חופש, לקחת את הבחור ולסוע… אני רוצה להיות שם!
היום, למשל, שם זה חוף הבונים. ים כחול ושמש.

(אנחה מכל הלב)
יותר מדי יסורי מצפון בשביל "לקחת חופש", אבל לאכול צריך, לא?
צריך! בטח שצריך! הלו, שקט שם, מי אמר דיאטה?
ומה טוב יותר בשביל המצפון ממתכון שלוקח 10 דקות עבודה נטו ומספק 4 מנות משביעות?
אין על עוף בתנור. ה-מתכון של האמהות העובדות. יש לי גירסה מושקעת עם יין, ועלי דפנה והרבה פצ'קראי, אבל אין חנו זמן היום!
והפעם, הגירסא שהילדים אוהבים והמבוגרים עוד יותר. בלי טיפת שמן.

טוב, לעבודה:

מה צריך:
1 ק"ג כרעיים עוף
2 בטטות גדולות
2 בצלים גדולים (אפשר להחליף במה שבא)
לרוטב:
כוס רוטב צ'ילי מתוק
חצי כוס קטשופ
2 כפות רוטב סויה
חצי כוס מים
2 שיני שום
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית פפריקה

מה לעשות?
פשוט! בצלים- לחתוך לשמיניות.
בטטות- לחתוך לפרוסות דקות יחסית, שיספיקו להתרכך.
לשים בתבנית גדולה (אני עצלנית, תמיד בחד פעמי). מעל להניח את העוף.
לערבב את כל מרכיבי הרוטב ולשפוך כך שיכסה את כל הכבודה בתבנית.
לכסות בנייר כסף.
לאפות ב200 מעלות- עם הנייר לשעה ורבע ובלעדיו עוד חצי שעה.

וזהו!!! כל מה שצריך זה סלט ירקות פשוט, ואתם מסודרים.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: