יש לי גלידה הכי טובה

לא, ברצינות, יש לי. למה היא כזו טובה? כי היא טעימה, ורכה, אבל… אין בה ביצים, ואין בה תוספת סוכר, ואין בה שומן (כמעט). והיא עדיין נפלאה. ואפילו לא צריך לבשל את התערובת. ולא, אני לא עובדת עליכם.
מה כן יש בה? רק דברים טובים, כמו סיבים, אשלגן, מגנזיום, סידן, ברזל, וויטמינים C וB6.

עכשיו הזמן הטוב ביותר לגלידה- רגעים אחרונים של קיץ, שמש וחום. לפני ששולפים את הפוך, הזדמנות אחרונה לקצת ים וגלידה…

שימו לב, זה עד כדי כך פשוט-

גלידת בננה-תמר-קלואה (4 מנות אישיות)
מה צריך?
בננה אחת גדולה ובשלה
6 תמרי מג'הול מגולענים ומקולפים
1 כוס חלב
רבע כוס ליקר קלואה (אופציונלי, המון ליקרים אחרים יתאימו כאן. בייליס יהיה מצויין. אם הגלידה מיועדת לילדים אפשר להחליף בכף סוכר )
מעט פקאנים מסוכרים קצוצים (לקישוט)

מה עושים?
מועכים את הבננה ואת התמרים יחד. אפשר בבלנדר אם התמרים לא ממש רכים. מוסיפים את החלב והליקר. מערבבים. מאפסנים בפריזר לחצי שעה, ואז מעבירים למכונת הגלידה שלכם לעוד חצי שעה. בנקודה זו תתקבל גלידה רכה. עוד שעתיים בפריזר ישלימו את התהליך.

ואם אין לכם מכונת גלידה? (אין זה יכול להיות?) ממש לא נורא- מאפסנים בפריזר לשעה, מוציאים ומעבירים במעבד מזון. חוזרים על התהליך עוד פעמיים. עדיין טעים מאוד! (ורק 120 קלוריות למנה)

הצעת הגשה: הולך מצויין עם בגד ים וחול 🙂

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: